Saturday, August 28, 2010

Syurgamu Ramadhan


Now sgt addicted dengan cerita ini.."Syurgamu Ramadhan"..lagu nye pon sedap..x sbr nk tau ending cerita ni..=)

video


Friday, August 27, 2010

Siapa mahu berbuka puasa bersama kami?


owh..nmpk gye nye mcm tiada sape2 sebab2 nye kami aje..uhu..but we enjoy because sudah lama x berkumpul same2..dulu kat segamat selalu sgt kuar same2 n bndar segamat lah tempat kami berbuka..hehe..now at puncak..dah byk pilihan tempat dah..kemane2 pon boleh pegi..lepas aje kami..tapi kne tgok ongkos jugak lah ye..hehe..tanpa membuang mse lagi..let's start the journey untuk berbuka pose..yeehaaa...


okay..ini pic baru je kuar dari uma kami ye..fresh lagi ni even tengahari ni..uhu


has with tyma..mereka memang ceria..lokasi:kolej puncak perdana..tempat slalu tggu memeber g class.hee


saye dan tyma...kaler ful betoll


at bustop..credit to semah okayh..


in bus g klang..


sanggup berjalan ke klang dlu tuh..hehe..fana yawww...


at the store klang...very horor place...please dont go again...ahaha


becz horor, we all pegi la ke jj bukit raja..okayh ini gmbar timbang berat ea..kurus????ahaha..PUASA..


credit to fit..eh, sejak bile mamat ni dah dtg ea?


disebabkan masa dah nk tyme..tapi xde tempat nk buke, kitorg kuar la dari jj then trus ke tempat makan yang bernama SERI HAS....kedai has ke??hehe


suke dorg ehh..


yang penting aku n fana lapa..n x sbr nk tggu mkn..lalala~

okay lah..pas buke, g masjid semyg maghrib..then g uptown s.alam..sebab nye teringin nak g n beli brg sket..sekian la cerita saya yang melalut2 ini ye...
terima kasih kerana membaca..=P

Friday, August 20, 2010

Saya sehat aje..

dan semakin seehaat!
huh..tetibe rindu aneal kal..heeee..



my adik yang sorg ni dah besar..
dah ngade2..dah pakai empon tuh!
x bley blaa betol lah ko aneal..aishh!!

Kenapa dengan hidung riri??


owh tidak..hidung riri dah cacat..ni beby purple punye keje la ni..jeles agaknye..ohoho...call him..

"abg, ape nak wat ni?idung riri dah cacat, die gado ngn beby purple tadi..dah x cntek dah...=("

bagitau satu rumah pulak..

"owh tidak, tgok riri dah x cntek..tidak..tidak..tidak.."

pastu kan sume owg gelakkan aku..c tyja siap peluk riri lagi sebab malas nk lyn..ahaha..tpi ape mslh nye ye?adehh..

mari saye kenal kan...


ini beby purple bersama beg nye yang comeii..


ini memang c purple tu lah ye..


ini riri dari jauh


mari dekatkan sket..haa..dah nmpk cacat dah c riri ni..

okey..tuannye ckp.."xpe lah, nnt kite beli laen ea"

aku ckp..amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
the end!

Sunday, August 15, 2010

yezaaa...

minat saya kembali lagi iaitu menjahit manik pada bju2 ku yg dijahit oleh mama..heee...pic later okay..dalam proses........

teeetttttttttttttt!!!

Malam dengan mereka..

owh..cerita yang lama..pic lama..tapi baru nk update..erm..rsenye blom smpai tahap basi lagi..tapi sye nk jugak update..cerita saya dgn has n tyma..=)..tapi tanpa fana..=(...so x lengkap la kami..uhu..its okay lah..at least dpt lepas ke i-city..uhuhu...





p/s:tiada sebarang peng 'edit' an pada pic ini...
sekian, terima kasih..

Saturday, August 14, 2010

Selamat Berpuasa

Rasanya tak terlambat tuk saye wish selamat berpuasa untuk semua pembaca blog saye...




Tips- tips Puasa
1) Rajin-rajinlah bangun utk bersahur…walaupun seteguk air kerana waktu tersebut sangat diberkati.
2) Membanyakkan amalan sunat disamping menambah kualiti ibadah yg wajib
3) Membanyakkan doa dan zikir

Mood Lagu- Sofea Jane (Black)

okey..mood lagu saye sekarang..iaitu lagu yang dedicated khas dari die untuk saye...die pena nyanyi lagu ni mase hiking same2 saye..saye tnye die lagu ape ni..die kate sofea jane...die nyanyi lagi..sye tanye lagi..tapi lagu ni memang best..before saye tydo pon die nyanyikan untuk saye..even tanpa gitar..hehe..so sweet la u dear..~thanz for it...ape lagi..jom layan...

video

Kau ibarat permata di dalam hiasan kaca
Yang tak bisa disentuh
Namun hanya boleh dipandang
Ingin sekali ku sentuh
Ingin jua ku memiliki

Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri

Chorus
Andai kau tahu
Apa yang ku mahu
Mahukan dirimu ‘tuk mendekatiku
Dan aku tak bisa memaksa dirimu
Walau dalam tidur
Ku kan menantimu hingga akhir nanti

Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri

Ulang chorus

aloohaa...

lame betul x update blog ni..biasalah kemalsan melanda diri..kalau ade tenet pon..mls jugak nk update sebab lebih pikirkan nak siapkan assignment..hehe..ape2 aje lah...
My life now? ada kala epy..ade kala runsing..ada kala sedey..ada kala mengong..ahaha..bese la tuh..nme pon kehidupan..kalau xde garam n gula..x best la hidup ni...xnk bebel panjang lah..
conclusion...
saye baik2 saje di sini,,,=)

Saturday, August 7, 2010

Not in mood..

to update this blog..
because...
no idea..
blurr...
kosong...
teettttttt!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...