Friday, August 27, 2010

Siapa mahu berbuka puasa bersama kami?


owh..nmpk gye nye mcm tiada sape2 sebab2 nye kami aje..uhu..but we enjoy because sudah lama x berkumpul same2..dulu kat segamat selalu sgt kuar same2 n bndar segamat lah tempat kami berbuka..hehe..now at puncak..dah byk pilihan tempat dah..kemane2 pon boleh pegi..lepas aje kami..tapi kne tgok ongkos jugak lah ye..hehe..tanpa membuang mse lagi..let's start the journey untuk berbuka pose..yeehaaa...


okay..ini pic baru je kuar dari uma kami ye..fresh lagi ni even tengahari ni..uhu


has with tyma..mereka memang ceria..lokasi:kolej puncak perdana..tempat slalu tggu memeber g class.hee


saye dan tyma...kaler ful betoll


at bustop..credit to semah okayh..


in bus g klang..


sanggup berjalan ke klang dlu tuh..hehe..fana yawww...


at the store klang...very horor place...please dont go again...ahaha


becz horor, we all pegi la ke jj bukit raja..okayh ini gmbar timbang berat ea..kurus????ahaha..PUASA..


credit to fit..eh, sejak bile mamat ni dah dtg ea?


disebabkan masa dah nk tyme..tapi xde tempat nk buke, kitorg kuar la dari jj then trus ke tempat makan yang bernama SERI HAS....kedai has ke??hehe


suke dorg ehh..


yang penting aku n fana lapa..n x sbr nk tggu mkn..lalala~

okay lah..pas buke, g masjid semyg maghrib..then g uptown s.alam..sebab nye teringin nak g n beli brg sket..sekian la cerita saya yang melalut2 ini ye...
terima kasih kerana membaca..=P

1 comment:

ibu-uwais-ameenah said...

seri has dulu sedap nasi lemak dia. sekarang dah kurenggg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...