Monday, May 13, 2013

Photographer Booked!

Assalammualaikum...

Alhamdulilah...photographer already booked! Happy sangat sebab dapat photographer yang diingini selama ni...dah lama usha photographer ni selepas direcommendkan oleh my future mak andam...memang tepat pilihan yang direcommendkan oleh kak asma..sangat friendly pasangan suami isteri phootgrapher ni..rasa bertuah sgt!

Lagi rasa best nye bila encik tunang pon approve dengan photographer ni..ingat kan die nak ambil lain, sebab i pon dah nekad nak ambil photographer ni side bride..so selepas bincang semua, 2 2 side ambil photographer ni..means untuk 3 event terus..semuanya dipermudahkan..syukur..~

Harga sangat dan tersangat lah berpatutan..haa, i ni memang cerewet sikit bab harga..nak yang murah dan cantik je..hehe...at last dapat...boleh kata murah tuk 3 majlis hari berlainan...around 2k only..dapat 3 album and then 2 outdoor lagi! masa pon tak berkira..mana nak dapat photographer mcm tu sekarang... =)


Pic credit to photographer's fb..(^_^)

Hopefully semuanya berjalan lancar...

Truly : yanaMz~

3 comments:

orked violet @ SYA said...

eh, murah la tu!! best2!! gud luck dear~

orked violet @ SYA said...

Sya br foLLow sini. free, foLLow Sya jugak ek~

sya-orked.blogspot.com

-yana mz- said...

hai sya...thanz zudi singgah sini..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...