Thursday, April 3, 2014

Review Kasut Sanding @ Heels

Assalammualaikum...

Sebenarnya my wedding package sekali dengan kasut sanding..tapi rasa tak selesa bila pakai...heels salah satu benda penting during wedding..taknak lah kaki melecet time wedding...nak pulak kita nak layan tetamu dari lepas sanding sampai petang...memang lama dan penat..so kasut masa sanding memang jadi peranan yang amat penting untuk memastikan muka sentiasa senyum...heee...

Two days before, i request nak kasut sanding baru..but butik yang saya sewa pakej tu cakap kena add on RM150 kalau nak tukar kasut lain..last2 decide beli kasut sendiri..tak kisah la asalkan selesa...

Ini la my heels...yeayy, match dengan baju...mula2 risau sebab ingat tak masuk dengan warna baju..tapi hentam je lah asalkan ada kasut...

Beli dekat Summit ajo..iye, summit dekat Aeon Bukit Raja...last shopping dengan tunang sebelum sah sebagai suami isteri...harga RM95++ kalau tak silap...yang pasti tak sampai seratus...

4 inci okayh!tapi sangat selesa! maybe sebab die dah grip kaki kita sebab tu selesa..nasib baik biasa pakai kasut tinggi2, takde lah belaku tidak keseimbangan badan...kih2...

Rasa-rasa ade orang nak sewa tak heels ni? Okay, kalau nak bagitahu ye!

Truly : yanaMz~

2 comments:

S. Faezah said...

cantik..lip lap lip lap..hehe

Fiza Basman said...

Tinggi ya heels! hehe fiza plak plan nak pakai wedges je la..penat nak berdiri lama. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...