Thursday, May 8, 2014

Owh album kahwin ku...~

Assalammualaikum...

Setelah 3 bulan, akhirnyaaaaa...siap jugak album kahwinku..my husband puas hati, die cakap biar lambat asal hasil puas hati..i pulak tak menyabar manjang...iye lah, janji dalam masa 2 bulan siap...ni dan postpone almost 1 more month...tapi at last puas hati sebab our OP buat album kami sangat teliti..raw picture pon banyak..tu yang tak sabar nak tengok..dapat tangkap gambar 2 page je..yang selebihnye teruja sampai tak terambil gambar nye...so 2 keping la dapat share ni...semua gambar dengan cd raw pic semua tinggal dekat uma mertua..uwaaa, sedih gile..tak teringat nak ambil...

Cover album my side...

Terasa ayu habis la during wedding ni..maybe sebab mekap dan baju yang meletops...ditambah pulak gambar yang memang cun...tengok banyak kali memang tak puas...owh, i'm a happy bride that day! (^_^)

p/s: nanti saya tunjuk lagi gambar yang lain ye..tungguuuu...~

Truly : yanaMz~

3 comments:

Fiza Basman said...

Cantik sgt foto album yana ni. :) teruja juga nak ada album wedding sndri..tp, xmampu nak hire OP yg nak smpai 1k. Huhu

RAA princess-of-sahara said...

terbaik la dear..perfect bride. bju cntik semua cntik..upload bnyak2 lg nk cuci mata.hehehe..xsbr nk posing2 kawen jgk.hihi

-yana mz- said...

Hai fiza..takpe..ikut budget ye..jangan over budget pulak...=)

Pricess Sahara, jarang tengok blog dah sekarang..yana cuba ye..hehe...best kawen!.heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...