Friday, January 1, 2010

Happy New Year 2010

Happy New Year semua..penat sebulan ni duduk rumah sebab nye selain berjalan, hanya tido, makan, n mcm bese lah..aktivity harian..n tahun baru pon dah masuk, azam baru mesti ada, dan uitm dah memanggil tu, untuk menjemput student nye balek..huh, rase mcm da lame x online, sebab nye laptop asyik wat hal je, so terase malas nak bukak..rindu kat kawan2 uitm, rindu dengar dorang gelak ketawa, rindu nak bergosip dengan mereka..rindu nak pegi kelas, rindu kat lecturer, rindu kat belajar, rindu kat fasiliti uitm, rindu dekat library, rindu dekat semua lah..

next week aku bersama kawan2 akan mulakan sem yang baru, iaitu sem terakhir n bahang nak grade tu x sabar2 rase nye..tapi kerisauan tu ada jugak disebabkan terdapat subject2 yang tough sem depan..bukan itu saje, ari tu aku jumpe k.nanie.merangkap senior aku n juge kwn abg aku n juge roomate fana last sem..di sebabkan badge die yang sikit, die cite lah berape orang yang dapat kos tuk degree t n kat mane dorg study..huh, terkejut jugak aku, katenye ade 4 orang dapat kos library science kene g uitm Kedah..alahai, lemah gemalai nye..dah lah kos aku nak..pastu aku cite kat wan, wan kate die suke sebab nye dekat ngan die, lagipon t kalau die wat degree maybe kat kedah or penang..owh ye ke?then, is said to him, eh, xnak la sme kampus..nanti asyik jumpe je..susah la nak cari scandal..ups!hehe,respon nye amat positif, "gatai ye"..omg!thanz God...

ok lah, dah cite ape yang terbuku di hati dah..nak cite ape lagi..jalan???hehe..banyak kali jalan la sayang..penat cite..after pegi kuar ngan czen2 ku, tibe2 ade msg mengejut dari ain budak wing aku, merangkap budak cruise..ape ye??die ajak aku g wall climbing..whatt???where??putrajaya challenge park..owh ye ke...free je, then aku g je lah..ape nak tggu lagi..hehe..ade lagi, jalan ngn family banyak kali lah..pastu jalan ngn b g round klang n port klang, pastu jalan ngn adik g kajang ngn bangi, huh, kne jadi driver..nasib baek adik aku tuang minyak..alhamdulilah..semuanya selamat pergi dan balik..

nak cite ape lagi ye??dah xde dah..out!

SELAMAT TAHUN BARU 2010...



1 comment:

cik ateen said...

yekew??
jauhnya..
bkn kat shah alam jer ker??
ni kna bwk berbincang btol2 ni..
uhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...