Thursday, December 24, 2009

The Zainudin's team hit the mines...


Ok, x banyak nak di cite kan..ini tidak dirancang..ulang suara..ini tidak dirancang..pada mulanya saya turun kl ngan family pergi kenduri..then we all ramai2 g ke sri ayu setiawangsa..iaitu terletaknya rumah pak cu saya..owh, saya ingat mcm itu saje..jumpe2 di sane..rupe2 nye dah ade plan dah czen2 aku nie..mak2 sedare ngan pak2 sedare pon dah ade plan nye nak berjalan..hah, pe lagi..jalan je lah..kami 3 kete g la ke mines, tujuan utamanya adalah untuk ber karaoke, dan mak2 sedare nye berbekal kan 3 kete juge pergi ke jusco setiawangsa, katenye baru bukak,besar..nak shopping la tu..hehe..



the boys


the gurlz


karaoke gaya 1


karaoke gaya 2


after karaoke, posing jap


before balek, posing jap.

3 comments:

NuRuL AiN said...

sonok nya akk hari2 belajan...!!!

cik ateen said...

wah2..
bgs2..
jalan jer...xbuhsan..
can i wish kat cni n awal sehari...
hehehe
HAPPY BEFDAY YANA MZ..
;)

fana said...

huyo..karaoke..nak nak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...