Thursday, July 1, 2010

Lelaki handsome VS tak handsome

Kalau lelaki itu handsome pendiam, perempuan akan cakap : woow,cool giler...
Kalau lelaki tak handsome pendiam, perempuan akn cakap :Eh, perasan bagus...

Kalau lelaki handsome berbuat jahat, perempuan akan kata : Nobody's perfect..
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat, perempuan akan kata : Memang...muka pon macam pecah rumah..

Kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan ckp : Wahh! mcho nya..mcm hero filem..
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan ckp : Entah-entah kwn dia..

Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan kata : Sepadan sgt..
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan kata : Mesti kena bomoh perempuan tu!

Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih, perempuan akan kata : Jangan sedih, kan saya ada..
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih, perempuan akan kata : ...(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya).

Kalau lelaki handsome penyayang binatang, perempuan akan cakap : Perasaan nya halus..penuh kasih sayang..
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang, perempuan akan cakap : Sesama keluarga memang harus menyayangi..

Kalau lelaki handsome bawa BMW, perempuan akan cakap : Matching..hebat luar dalam..
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW, perempuan akan cakap : Bang, bosnya mana?

Kalau lelaki handsome tak mau bergambar, perempuan akan cakap : Pasti takut kalau-kalau gambar nya tersebar..
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar, perempuan akan cakap : Tak sanggup melihat hasilnya ya..?

Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap : Ini baru lah lelaki gentleman..
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap : Naluri pembantu..memang begitu..

Kalau lelaki handsome bersedih hati, perempuan akan cakap : Let me be your shoulder to cry on..
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati, perempuan akan cakap : Kuat nangis! Lelaki ke bukan ni?

2 comments:

cik ateen said...

haahaha..
diskriminasi antara laki nsem n laki xnsem...
hehhee

Ron Fitri said...

bese la tuh...diskriminasi jgk antara wife n gf...ahah!...sila baca blog saya pasal yg berkaitan tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...