Thursday, February 10, 2011

rebut rm100 dalam contest pic hitam putih paling cool !

Yuhuuuuuu...

Got tag lagi..from from SHERA..byk beto..hahaha..
Anyway, ni bukan tag sebarangan okayh..ni nama nye contest..
Jom tgok ape contestnye...


CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !



okay sebelum tu jom kita baca syarat-syarat nya dulu ya~

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni (done!)

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni(done!)

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

"Kalau saya menang RM100..saye nak shopping byk2!"

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

~Has~
~Tyma~
~Kak Nisa~
~Aten~
~Tyja~

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

2 comments:

zaty luvlianncezzz said...

wow!!! cm menarik je adiahnya

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...