Thursday, June 6, 2013

Permohonan Penukaran PTPTN kepada Biasiswa Berjaya!

Assalammualaikum...

Alhamdulilah..syukur sangat2..dalam stress2 dan tension2, ada berita gembira untukku...surat dari PTPTN selalunye cuma penyata baki saja..tapi kali ni berita gembira dari PTPTN...Tak payah bayar for degree! yahhuuuuu..seronoknye..eh, tapi tak boleh seronok sangat..ni untuk degree saje..diploma punye kena bayar ye! hehe..


Dengan ada nye surat ni, maka bertekad lah saya untuk bekerja dalam bidang library..doakan saya berjaya mencapai impian saya...(ayat skema tetibe..heh)

I Miss Library, seriously..~

Macam mana saya apply? procedure? ask me, jangan malu2 jangan segan2...ini hasil titik peluh belajar bersungguh-sungguh!

Owh, teringat zaman belajar..rindunyeee...nak pergi Segamat balik, nak pergi Puncak balik...=(

Truly : yanaMz~

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...