Thursday, June 20, 2013

Weekend di Cyberjaya and with bestie..

Assalammualaikum...

Hai..last weekend, company bawak staff nye pergi company baru kat Cyberjaya nun...they all gerak dari Cheras, i and atip gerak dari Beranang..2 kereta 2 orang saje..sbb masing2 nak bawak haluan memasing lepas tu..senang sikit naek lain2 kereta..

My first impression pergi sana..makk aihhhh..jauhhhnyeeee...owh, maybe because ikot jalan blakang yang banyak bonggol2 halus or maybe juga tak biasa dengan jalan tu...lalu pajam, masuk bangi lama, masuk dengkil then Cyberjaya..fuhh, jenuh kaki bawak manual...kami gerak 10.30am then sampai around 11.20am..jauh jugak..tak banyak beza dengan pergi Cheras..

Ni lah antara pandangan hadapan company tersebut..agak besar jugak..berdekatan dengan KRU Studio tempatnye..tapi sayangnye i will not join them there...but i'm happy on the other side..=)

Tengok kawasan tak sampai 10 minit pon..kesian mereka tunggu kitorg dekat setengah jam..mana la bley budget lambat cam tu kan..i pon xtau nape i nak join melawat kawasan tu..hhahha..owh, next ke Burger King la kiteww..bos blanje kan..join aje...

Kak fara konon2 panas la tu ber spec bagai..hahha..tapi memang panas pon masa tuh...

Eh, hai2 beby akmal..alahai..suke beno dengan beby ni..sgt comel dan cerdik! ape rahsia kak adah nak dpt beby cm ni?hehehe

Beby akmal..comel kan? x puas jumpe die...

Dah lama x makan burger king..last makan kat Setia Alam dulu dengan encik tunang..eh, lame nye x update pasal encik tunang ye..hahah..dah jarang jumpe la katekan...masing2 sebok carik duet nak kawen n kehidupan pas kawen ni..eh, yeke?hahaha

Lepas tu they all balik cheras, i calling2 shera bangi, my bestie tu..bagus betol die free masa tu..pick her at her house n ke Alamanda la kite..mana lagi la dekat ngn bangi tu kan..alamanda aje..

Keluar dengan shera semenjak dua menjak ni best betol...ade pulak die blanje semuanye..ahha..serious! serba salah jadi nye..wayang die blanje, beli makan minum kat pasar malam die blanje..nasib baik dah makan, kalau tak sekali makan secret recipe die blanje..eh, betol ke nak mkn SR shera?haha...

So sebagai balasannye..

Dapat la kembar pewangi dari LovelyLace nih..same wangi la kereta kite ye shera! hehe...itu je i mampu balas..terkedu mak ngah u suruh simpan duit..haha...

Eh, mak ngah ke?hiks!

Anyway, i have 2 good news! maybe it will be in the next entry..kite stop sini dulu ye..assalammualaikum dearest blogger...

p/s: pic tidak di edit..malas bebeno..hahah..credit to kak fara..

Truly : yanaMz~

2 comments:

SFaezah said...

yana! lama xdtg siniii..
cepat2 cite gud news.xsaba nk tauu..hihi

-yana mz- said...

eh..faezah asal cyber ke?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...