Tuesday, August 13, 2013

Hari Raya 2013 - Day 1

Assalammualaikum...

Selamat Hari Raya semua...tahun ni sangat beza dengan tahun2 lepas sebab dah tak dapat duit raya lagi..huk2..kalau sebelum ni memang orang bagi je..sebab belajar lagi kan..tahun ni bermula lah tahun pertama tak dapat duit rayyaaa..yeszaaa..semakin matang! tapi yang seronoknye saya pulak bagi duit raya kat orang..so far bagi siblings dulu kot..nanti dah ade anak buah, bagi anak buah pulak..tahun-tahun mendatang kumpul duit raya tuk anak pulak! ehhh..

So, how's ur raya? seronok? sedih? enjoy? semua perasaan ada kan...ni just nak sharing my day during Hari Raya Aidilfitri...alhamdulilah, tahun ni terasa meriah lagi macam tahun2 yang lepas..cuma tak best sikit sebab raya ke-5 dah kena koje.. =)..banyak cerita best2 kat TV tak dapat tengok ni..(tetibe)...

My whole family..goyang sikit gambarnye..alhamdulilah..bertambah lagi sorang ahli keluarga...

Dah siap2, haruslah posing dalam bilik dulu kan... =)

My bro and sis in blue color..pregnant pon selim lagi akak i nih!

Enyel!!! die sorang je pakai kaler lain dari yang lain!

Makin besar, makin eksen die nih..

Anak2 dara and bakal mak..hehe..

Tinggi dah adik sorang nih..fadhli..

Acara salam-menyalam wajib setiap tahun, tapi asyik x sempat je..ni pon rushing sebab dah ade orang datang...seronok mama dapat duit raye ye...

Gold color from me..hehehhe..

Suke baju ni...kain best...x menyesal pejam mata bayar...hahhaa

Sepupu-sepupu side my mama...ni kat rumah makcik...

Adik beradik yang serupa...

Ambil gambar miera..harus ada gambar i skali..aci tak??

Mama and Ayah..same dengan kaler kereta dahhhhhh...

Selit2 sikit..hehe

Masa untuk posing sorang2..hewhew..sila lah jangan boring...

I love this..i love this...

MNG u olls...nampak pulak sport rim raye ayah tuh....bebel2 mama ayah tukar tayar...hahahha...

Raya rumah mak ngah....akidddd...ramai dah anak buah sebenarnye...

Raya rumah pak uda..dah kenapa mata sepet sebelah?

Suke bebeno..yang lain macam takde perasaan..hehe...

Gold..gold...ini encik tunang punye kaler..last2 baju melayu die yang tak siap lagi..okay lah..petang nye menunggu orang datang rumah pulak..

Selamat Hari Raya...Mohon Maaf Zahir dan Batin dari hujung rambut ke hujung kaki..halalkan makan minum pakai semua....

to be continue...Day 2..

Truly : yanaMz~

1 comment:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

wahhh cantiknya baju kamu...:) love it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...