Tuesday, October 1, 2013

Welcome October... =)

Assalammualaikum...

Today is 1st October 2013...wahh, ini bermakna around 2 month and half to go! lepas raya hari tu tak tahu kenapa rasa dah malas nak survey2..haha, mood malas dah datang..sampai laaa ni..masih lagi tidak memikirkan hal kawin..apakah???

Sekarang ni pikir, nak pergi butik terus choose je baju n pelamin yang diprovidekan..takmo pikir design baru walawpun itu plan pada awalnye...photographer alhamdulilah dah cari awal2, tinggal proceed untuk bayar till 80% ajo...si catering and karaoke my parents dah book siap2..alhamdulilah..tak payah pikir itu...penting tu makanan..sekarang ni ngah pikir doorgift nak bagi ape..ikotkan bagi telur rebus je...tapi tak kan nak letak telur rebus je dlm brown paper bag i dah siapkan tuh! hahahaha...(gelak sambil nanges)

Pastu now dah bukak2 dah website JAIS, dulu just tengok cenggitu je, sekarang dah kena study2 sikit ape kena nak buat... the wajib thing! kalau tak, tak kawen la kitewww..huhuhu...

Okay dah, cukup bebelan ku...mahu dress, blouse, top and macam2 lagi...boleh cari online shopping kami di fiyatrend, fiyatrend, fiyatrend... malas nak masuk link..haha..dasar betol...

Truly : yanaMz~

2 comments:

S. Faezah said...

sy igt nak bg makanan je..xnak pening2..n lmbt expired..hihih

-yana mz- said...

hehe..yeke..cadang nye mcm tu jugak faezah..thanks for the idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...