Friday, November 22, 2013

Dilema Kek Kahwin..~

Assalammualaikum...

Hai..tengah pikir lagi ni mana nak tempah kek kahwin yang murah dan sedap dan cantik..hehe, ofkos la all in 1 package kan...saya survey2 tengok ade yang sampai rm300..adehh, perlu ke kek sahaja sampai rm300? nanti lepas potong hilang cenggitu je kek nye..hehe...so sekarang budget nak sponge cake je kot..lepas tu decorate cantik2, letak cupcake kelilingnye... xmo lah fondant cake semua tu...

Yang penting nak 2 tingkat..hihi..demand tetibe~

Source: Google Image

Source: Google Image

Kawan-kawan sape yang tahu mana nak dapat kan wedding cake yang sedap+murah+sedap (2 tingkat) let me know yaaa..mana tahu cik bride to be ni berkenan di hati atas suggestion uollsss~ tq!

Truly : yanaMz~

2 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Banyak je ada dekat sekitar2 kita ni, range dalam RM300 ke atas :) HEHE Shakira tak fikir pun hal kek, sebab dah termasuk pakej dalam katering sekali, 3 tingkat katanya.. :)

-yana mz- said...

Erm dear..kte asing..tu yg pening..xtau nak cari mane..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...