Wednesday, August 20, 2014

Contact Number Agen Travel di Medan, Indonesia

Assalammualaikum...

Hai..maaf sangat lambat bagi feedback kepada yang bertanya..seperti yang saya pernah explain, saya ambil travel agen di Malaysia iaitu IMG Travel&Tours..office die ada di dalam Tesco Nilai...memang saya direct sana je..sebab ni my first experience pergi luar negara sendiri, before ni orang lain uruskan..so i decide untuk ambil travel agent di Malaysia...mungkin mahal sikit tapi berbaloi...

Dan sampai sahaja di Bumi Medan, kami dilayan memang macam orang berhanimun..hihi..kire nye servis tip top lah..kami pon tak banyak cakap, so kurang berborak dengan pak supir..hari ke-2 dan ke-3 baru lah banyak sikit cerita nak borak...

Bawah ni direct contact number agen travel di Medan yang kami gunakan..jika nak murah, maybe boleh direct contact number tersebut atau email pon boleh...


Mungkin info ni serba sedikit membantu kepada sesiapa yang nak travel ke Medan, Indonesia..selamat berholiday!!

p/s: Sorry senget, saya direct upload dari hp nie..nanti saya betulkan..peaceee~

Truly : yanaMz~

1 comment:

ihanis Ismail said...

salam..kami menyediakan pakej ke medan dengan harga yg murah dan paling penting sangat puas hati :)
whatsapp: 0126047593
instagram : @giadolairiscollection

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...