Friday, June 11, 2010

Syukur Alhamdulilah..

baru lah dpt ckp aku grade on time!
=)
really thanks to Allah sebab bagi kegembiraan ini...
tak lupe juge to my parents n whole fam yang support dari start blaja untill grade dip..
tahniah untuk geng saye becz all dpt DL..
usaha kite bersame2 akhirnye membuahkan hasil..
yeahhh..kite boleh..
untuk rakan2 seperjuangan juge especially E4 class...
congrates all!

mood: happy but still risau selagi belum tau mne pegi lepas ni..

............................................................................................

Empat sahaja di hari yang hening...
(9th June 2010)


pelampung yang baru dibeli..rm2 satu..percaye x?

seperti post2 yang lepas..i had been explain bout only four of us yang pegi oliday ke pd..n alhamdulilah..kami selamat pergi n balek..saye amat epy sebab dapat mandi laut..aneal, malia n mama pon sme..but need rest juge..sebab saye kne drive utk balek..

that tyme amat enjoy dengan telatah sepasang suami isteri serta anak mereka yang hampir sejam pasang khemah x dpt2..before i trun laut n after i naek dari laut..still x pasang lagi...
mama suh i tlg mereka..then i ask "nak tolong x?" wife answer "pandai x?boleh jugak..meh la cni.."..hehe..bermacam2 betol..mse ngah built up tent, wife tanye "slalu ke camping..?"..tbe2 i teringat naek gunung datok n gunung arong...hehe..u..ingat lagi kite pasang khemah same2 dekat arong..kenangan lame mengimbau kembali..hehe..terleka kejap.then i answer.."eh, xde la slalu..kadang2 je..ade jugak ikut trip naek gunung..kadang2 camping ngn fam tepi pantai"..hehe..mest pelik pasangan suami isteri tu tgok aku termenung kejap..

khemah mereka besar..untuk 7 orang kate nye..huh..besar..tggi..x biase i..uhu..
after done..c wife hulurkan air F&N kaler ijau..i kate.."eh, xyah2..sikit je pon"..n she said "eh, x pe lah, akak xde benda nk bagi..ni je yang boleh akak bagi.." after mendesak, i pon amek lah dengan rse berat hati...thnks to mereka..suke tgok anak mereka lepas khemah siap pasang, anaknye x sbr2 masuk dlm khemah..lompat2..hehe..happy je budak tu..

ade lagi cite nye..tapi tu lah..kite ringkas aje ye..that tyme..relation kami n family die okay je..sgt epy bcz dpt dirikan khemah lagi..hehe..n make me remembering of sumeone..uhu..ape2 aje lah yana..

pegi ekot highway..balek ekot jalan bese n xde singgah memane pastu sebab masing2 penat..trus balek uma n rest...

..........................................................................................

Day two gurls out...
(10th June 2010)

okeyh..sgt rindu pada kamu wahai shera..kalau boleh mau ajak shedot skali..tapi dah lame x contact ngn die..n semestinye rindu die jugak but since she use celcom number..susah sgt rse nye nk bagi die msg..ayooo..ehehe..forget about it...ade jodoh, mest kite ketemu lagi ye shedot..okayh..semlm bersamaan 10hb iaitu tyme result kuar jugak..saye ngn shera bersenang lenang g bangi jemput shera, then terus gerak ke alamanda putrajaya..senang lenang ye ko yana..dah la duet kering, then result kuar ari tu..boleh plak ko g jalan..adehh..nk wat cm ne..dah x de mse lain dah..semlm je mse nye..so plan yang begitu cepat berlaku..

the main purpose is tgok LAGENDA BUDAK SETAN lah..laki2 kami mau tgok cite tuh??dapat plak dorg layan kan..so aku layan lah b2 ngn shera..ajak laki confirm dorg bebel punye..ehe..whatever...erm..nk tgok smpai abis lah cite tuh..baru abis babak 1..n x puas nye ati after ayu bertukar wajah..need lisa suriani la..xmo owang laen..hehe..boleh x gitu?uhuhu..itu adalah sedikit diskripsi pasal cite tu kepada sesiape x tgok lagi ye...


shera suh saye posing..so saye berdiri je lah kat c2..


shera sgt suke amek gmbar kat c2..die kate kartun comel..ahah..naseb la ayein dpt awek kanak2..

okey,,pas tgok wayang, kami makan mekdi..erm..teringat kat my mama..she always said.."best pakai cawan mekdi ni, air kosong bese pon jadi nikmat"..hehe..so saye beli lah set beserta cawan itu..dpt kaler lime..chantek..tapi lom pkai lagi..syg nyeee..hee..okey..dipendekkan cite sedang syok borak2 ngn besfwen aku tuh tbe2..ade sorang ni tegur aku..uish kak zaza lah..kawan kak zaty..terbaek ah..that tyme jugak sorg lagi kawan kak zaty datang..okey, saye baru tau mereka tinggal di c2 n keje kat mekdi tu..hehe..dunno lah..but feel epy tu ade sebab wondering jugak bile lah dpt ketemu senior2 aku lagi after dis kan..so..=)

okey lepas tuh kami gerak ke dataran putra..setiap owang yang dtg ke putrajaya x lengkap la lawatan nye kalau x g dataran putra..betol x???so, even panas, kami pegi lah kejap untuk ber photographer..haa..tu lah yang berlaku..aku ngn shera ni suke bergambar jugak rupe nye..hehe..nasib baek kamera fon aku ni x canggih mane...kalau x, penuh la nmpk gye nye..bertuah aku dpt owang yang suke bergambar sekeliling aku..bf aku?huh..lagi kuat bergambar..family aku??lagi lah..FYTH???lagi lah x yah cite...setiap tempat..hehe..



harus lah ade pic saye ngn shera..=)


tepi tasik putrajaya..

okey..saye anta shera balek bangi then saye pon terpikir2 nak ekot jalan mane yang x jammed..aiyaa...cenggane ni beb..huh..ekot kajang je lah..kalau ikot highway pon, kete byk tyme owang balek keje ni..n terbukti lah sgt penat bile sampai uma..bertuah la kau manual..ahahah...

balek je trus bukak laptop n refresh until bosan..
sekian lah saye merepek..

9 comments:

MarelFira said...

tahniah syg..don't forgot me ya

cik ateen said...

Tahniah yana..
dl lg yer...
tahniah utk has,tymah n fana gak..
korg mmg pndai..
muhahaha
:)

-yana mz- said...

marel..tahniah juge untuk kamu marel..

-yana mz- said...

aten..kamu pon mest tggi sgt2..hehe
tahniah aten..

ibu-uwais-ameenah said...

wah,,, hebat. fyth semua dl ek??

-yana mz- said...

aah kak mala..
alhamdulilah...

EirA said...

next time kte kuo togete2 ag k??
kna kmpol duit b4 kuo..
br puas nk njoy k??

thanx ey yana..
cyang ko slalO =)

frenz 4 eva

-yana mz- said...

shera..sayang kamu juge..
x sabar nk jumpe ko lagi..=)

EirA said...

hehe..
nti rye sma2la..
dpt jpe lg kn??huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...