Wednesday, February 22, 2012

Alhamdulilah..=)

Assalammualaikum readers!

Rasa dup dap dup dap jantung hati semua bila bangun pagi tadi...bangun2 je teringat something..

"EH, RESULT???!!!

Hahaha..cepat2 capai beby purple, on tenet..cek email..risau nye mak cik nak tengok result..mse type username sume bagai, x dapat imagine how i punye result..mule la mcm2 dalam kepala ni pikir pasal my exam, test i did, assignment and segala final project dan sehingga lah terpapar skrin ini..

Haha..tak dapek mak cik nak tunjuk result mak cik der..kad matrik n ic juga terpaksa disorokkan atas sebab2 keselamatan ye adik2 yang pandai..

Bila tengok, terpikir jugak,eh2..result sem lepas ke ni?? macam same je ngn before nye lagi..tapi ini la realiti nye..walawpon x sehebat mane..dua perkataan keluar dari mulut saye yang baru bangun tdo ni..

"SYUKUR ALHAMDULILAH"

Terima kasih Ya Allah..=)

Okay lah guys, how bout your result?? can i see it? hehe..cannot ea?it's okay, wish u olls the best of luck and thousand congratulations!

yana mz: One more sem and practical..yuhuuuu.....then kawen time!! (eh, tetibe).hahahahahaha..

2 comments:

BurbleLya said...

tahniah :) dekan lattewww...

-yana mz- said...

eh xde la liya...x target itu pon..syukur dapat sedang2 aje..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...