Tuesday, July 2, 2013

Menyepi lately...~

Assalammualaikum...

Hai readers! sorry sgt..menyepi je lately...sebab notebook xde skarang..hantar pergi format..yang x best nye semua file orang tu hilangkan..sedih betol...sekarang nak tunggu orang tu backup balik semua file..sebab tu take time sikit kat kedai tu..down terus dah pikir semua assignment, gambar, kerja2 yang penting semua hilang macam tu..hopefully dapat lah orang tu backup balik ye walawpun tak semua...

Sekarang ni update cepat je kat instagram..cekidout my instagram...tapi kalau nak full story..kena tunggu my update dalam blog la ye..memang banyak cerita nak story ni..tapi x berkesempatan lagi...tungguuuu...

Owh, about the good news from my previous entry...first, I will be Mak ngah soon!! akan dapat anak buah pertama tahun depan..inshaAllah..happy sangat dengar good news..dengar kawan2 yang dah pregnant pon sangat happy..rasa excited sangat..hehe..our turn nnti boleh la mintak2 tips, panduan, petua semua..hehehe..dah kenapa yanaaaaaa...hahahaha...

Next good news is I got a new job! alhamdulilah...akhirnye dapat bidang library..penat dah explore dunia luar..sangat adventure luar sane..challenge die terlampau tinggi sebb bukan bidang kita kan...so xpe..next kte cuba tengok apa pulak cabaran bidang sendiri..inshaAllah..everything will fine..ameennn...

Tempat kerja yang akan dapat sekarang ni sangat lah dekat dengan rumah..tapi a little bit far with my future husband's place..owh, kena pikir balik ni cam ne..hehhe...

Doakan halal's journey kami dipermudahkan...

Take care alls!

Truly : yanaMz~

4 comments:

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

SFaezah said...

patut lama xnmpak yana update..
seronok nya dpt keja baju..semangat pon baruuu..hihi

-yana mz- said...

Hai Rose...saya dah follow.. =) thanz singgah...

-yana mz- said...

Aah Faezah..happy bile dpt keje baru...dekat dengan rumah sikit..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...