Thursday, October 10, 2013

Jubah cantik-cantik!

Assalammualaikum...

Nak update ape eh...xdok idea..tapi nak update jugak...jadi nye kite cerita jubah or dress jual kat fiyatrend je lah..hehe...

Balqis Pearl Neck Jubah
Only two colors available, M size only
RM79 including postage

Damia 3.0 Dress
Available in 3 colors
Mint, Greenish and Fuschia
Free Size
RM69 including postage

Whatsapp 014-3652846 for order...

Boleh tengok instagram fiyatrend untuk design yang lain..owh yaa, kami nak buat sale sempena raya haji ni, especially blouse...boleh follow fiyatrend untuk dapatkan update terkini!

Truly : yanaMz~

6 comments:

aimi adilah said...

mcm cinderella dh aku tgk aku :D

-yana mz- said...

haha...boleh je jadi cinderella..=)

S. Faezah said...

yana..yg bawah tu sesuai tak utk org tgi 168cm?
teringin tp takut singkat..

-yana mz- said...

sesuai faezah... =) yana pon rendah, wedges je yg tinggi tu..hehe

S. Faezah said...

boleh tau tak yana tiggi brapa?hihi
nak agak2 labuh..hihi
klu yana boleh bg measurement baju bagus gak..

-yana mz- said...

dear..noleh tengok instagram fiyatrend..kat situ ade detail baju...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...