Monday, December 23, 2013

Semakin dekat dengan tarikh itu...

Assalammualaikum...


Dah semakin dekat dah..kalau ikutkan kiraan secara manual, lagi 11 hari sahaja lagi sehingga hari pernikahan kami...nak bertukar status dah..err, tiba2 nervous betul...sebenarnya banyak nak share pasal wedding preparation..banyak sangat gambar...tapi nanti tak surprise...hihi..so nanti kita buat review sahaja...doakan majlis kami berjalan lancar..kenduri di kampung ni insyaAllah sederhana tapi meriah dengan berkumpulnya saudara-mara serta rakan-rakan yang dah lama tak jumpa...best nya dapat jumpa kawan2 di majlis sendiri..excited jumpe kawan lebih ni!

Counting: 11 days to go..~

Truly : yanaMz~

1 comment:

S. Faezah said...

bestnyaaa..mesti dubdabdubdab kan..hehe
xsabar nk tgu review :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...