Saturday, February 22, 2014

Aktiviti malam di Medan (Part 3)

Assalammualaikum...

Haihaihai...sambung cerita malam nye di Medan, rasa nak keluar juga that night sebab last day kami di sana...tanye pak mohsin apa best dekat sana..punye lah die suggestkan pergi Karaoke, haha..memang orang karaoke jugak die ni ye...tapi tak syok pulak sebab macam habis masa berjam-jam je..pastu ada juga plan nak ke spa...wah!! memang teringin sangat! tapi tak boleh sebab petang kami dah makan, so die tak galakkan pergi spa lepas makan....takpe lah, mungkin satu hari nnti ye...

Selfie dulu sebelum keluar..

Sebenarnya on the way dari Berastagi ke Medan, memang kami follow lori yang bawak durian, my husband pon macam teringin je nak rasa durian indonesia, jadi moh ler kite..~

Itu diaaaaa~

Suruh uncle ni je pilihkan, nak durian yang besar, kecik, manis, pahit..semua die boleh pilihkan...terror2~

Muka kepenatan sebenarnya nie...

Sedapnye yang kuning tu, manis...yang belakang tu besar dan agak pahit, my husband and pak mohsin suka...yang besar dlm 50ribu rupiah kot, yang kecik kurang lagi...tak ingat harga nya...tapi puas sebab isi banyak dan tebal....

Lepas tu kami balik hotel...sebelum tu dah round2 area bandar Medan....

Duduk dekat lobby dulu sebab nak wifi yang pantas...kat bilik dapat, tapi coverage kureng...kejap connect, kejap disconnect..untuk mengelakkan gangguan dalam bisnes, duduk la lobby dulu...lagipun boleh layan live band...

Kita ambil gambar dia pun, die tak perasan...alhamdulilah..rezeki...my husband sangat bersungguh-sungguh dalam kerjanya...saya akan tolong mana yang saya boleh tolong...tapi honestly fiyatrend owned by my husband...i assistant merangkap co-owner because I have other commitments...bisnes memang banyak masa terluang, sampaikan i sendiri terfikir nak resign dan buat bisnes je...inshaa-Allah one day...semuanya dari Allah, rezeki dari Allah...i just follow the flow~

Sampai bilik, rasa lapar balik..mana tak nye, makan pon awal...lagipun duit beribu-ribu tak habis2 lagi nih!

Dapat ni je..haha..yang lain macam tak selera, so makan ni je..jadi lah...minum malam...

Aktiviti last tengok tv lepas tu zzzzz...~ good night bumi Medan!

Truly : yanaMz~

1 comment:

nurul insyirah said...

penulisan yang menarik , buat semua yang ingin melancong ke Medan, Indonesia, mahupun ke serata dunina saya ada buat pakej yang conpom best , whatsapp saya : INSYIRAH 0175367426 atau emel : angahirah@yahoo.com, terima kasih follow instagram kami : melancong_murah_baloi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...