Sunday, November 28, 2010

Baru balek dari berposing dengan Fana Fatin, Hasdayanti Hanim n Siti Fatimah Zulkipli di Putrajaya...


itu lah tajuk entry saye pada kali ini..hee, baru beberapa minit saye post title ni..ade someone komen >>>

Ilya Nur Fateen Othman bertambah jelessssssssssssssssssssssss!!

ahaha..dah la before ni saye dah jeles kan die..pjg lebar die komen mengatakan die jeles..ni lagi panjang s nye tuh..ahaha..nk tergelak je...aten..nnt kite amek gambo byk2 kat uitm Shah Alam ye...haa..lagi cntik2 view nye...

aip! bebel sudaaa...ahaha...

u know what, wireles streamyx di uma saye dah pulih..uhu, bukan pulih ape, tukar modem...=(..add hundred lah for the new modem..eheh, tpi cntik modem nye..itam gitu..before ni putih aje....

okay lah, back to the real story, act saye baru sampai uma dengan miera..balek dari Kajang, anta fana, tyma n has di komuter..they all naek komuter back to their home lah, xkn uma saye pulak..ihihi..best sgt even berpanas berhujan..jammed lagi(hah, tu yg x bley tahan)..penat i menukar2 clutch..ape2 pon, saye gagah kan diri tuk update blog saye yg chomei ini...(perasan sudaaa)..huk3!


uish, sempat aje ye mengedit new pic ini..baru je capture tadi..mest dowg terkejut tengok cepat beno masuk blog..semoga mereka selamat sampai uma..

nice one miera..thanks!

3 comments:

cik ateen said...

huwaaa~~~
memang saya jelassssssssssssssssssss...
spt pic b4 ni...
npe umah kita xdekat??
nk joinnnnn!! huhu..
ok2..nnt kat shah alam kasik pecah sume lanser yer..hehe

-yana mz- said...

hehe..yg lanser mahal tu yg penting..
uhu...

cik ateen said...

tau xpe!
bla laa rezeki aten plk nk ade ITU
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...