Sunday, November 21, 2010

Mengimbau...


Assalammualaikum..

saye xtau nak bagi tajuk ape tu sebenarnye..so tulis lah mengimbau sebab tibe2 teringat mase abg saye konvo..abg saye yg konvo..tapi saye yg excited lebey..hehe..mcm saye pulak yg konvo..teringat juge abg sye cite abg saye pergi Shah Alam amek jubah..n now x sgka giliran saye pule..hehe..lagi lah saye bertambah2

excited, teruja, x sabar2, nebes, berdebar2..
(saye rse mcm same je meaning tuh..uhu)

xpe lah, yg pasti esok saye dan kwn2 akan g amek jubah konvo..yabedabeduuuu...
n yg paling x sbr nye lagi akan ade rehearsel..(act, explanation je,ohoho)
n paling x sabar, x sabar, x sabar nye lagi..akan jumpe dengan

member2 E4 UiTM SEGAMAT..uitm saye yg kat Johor tu tau, bukan Puncak ni..
aik??rse mcm same je muke2 nye..hehe..
itu la die..budak2 e4 ni ade je muke mereka di mane saye berada..
tapi yg pelik nye tu..saye x bosan tengok muke diorang..
haa..ni yg dikate kan PERSAHABATAN..
wlw bergado mane pon..kwn mest akan ade dengan kite..kan?kan? (setuju nye korg,uhu)

plan classrrap kami ialah mahu menyatukan kami di dalam dua bilik otel..ouch..knpe ye?hehe..mau REUNION lah..x sgke ramai jugak yg join..saye pon dah siap2 packing barang..tinggal iron ape yg patut..adehh..mcm nk g mne je ye..semlm je kowt...uhu..

excited~excited~

xkisah la ape aktiviti nye..yg lagi bertambah-tambah gumbira nye..
FYTH ade..hee..siapakah itu?
aiyaa..xkan xtau..wekk!pikir sendiri..hehe

okay, abis cite dah pasal konvo, reunion, member sume..jom imbau balek kenangan 5 bulan lalu..tyme abg saye konvo..hee..ini lah die..


eh..tak2..ini saye..yana anak cikgu zabidi..peace kwn2~


haa..ni baru betol..abg saye..amir asyraf name nye..anak cikgu zabidi jugak tau..


n dis the photo memory captured by fit..thnz awk~

alhamdulilah...abg saye dah pon lepas diploma..dan kini giliran saye pula..mama, yana dah nak konvo ni minggu depan.hehe..teruja nye saye..mintak maaf la ye..

sekian~
terima kasih kerana membaca bebelan saye...

1 comment:

cik ateen said...

hehehe..
excited jugak..
jumpe kamoo esok yana..
muahahah:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...