Tuesday, November 23, 2010

Jalan2 di Shah Alam (Ambil Jubah Convo Diploma)~

Assalammualaikum readers...

waaa..x sabar nye nak balek uma..sebab nye x sabar nk update blog ku yang dah bertukar nie..hehe..terima kasih kepada hati kerana menggerakkan jiwa ku untuk mencantikkan blog ku ini dan lantas menampakkan kelainan nye..x sabar juge mau update tentang cerita2 hot sepanjang ku di Shah Alam selama 2 ari..waa..best nye..tbe2 macam mengimbau kembali pengalaman di Langkawi dulu ngn budak2 class..thanks kepada yana h sebab telah berjaya menyatukan kami semua even x sume join sebab hal2 lain..overall, saye enjoy..kwn2 laen pula mcm ne??hee..kamu2 semua nk tau, kwn2 saye tu kan sporting2 semuanye..so kalau kwn2 semua kwn dgn kwn2 saye, betol la pilihan anda itu..hee..

kwn2 yg join g MYHOME..best x?best x?
hehe..best sgt especially toilet die..hee..
knpe ye?kwn2 yg join tau la sebab nye..
saye xnk cite, nnt ade yg excited pulak nk g sne...oooo...

ade tiga bilik ketua kami book..

Bilik 203 : ahli2 nye ialah syu, adik syu, yana h, sara
Bilik 204 : saye dan kwn2 saye lah..yana z, has, tyma, fana n sema
Bilik 205 : jul, zaty, suyat, ja n aten..

hee..okay x?muat2 kan?mlm tu ade yg tdo dgn lena nye wlw sakit2 badan..n ade yg x tdo..memekak je bdk2 ni smpai pagi..ahaha..saye dah lena gile..ade yg ckp lah smpai dpt no. fon...fuiyoooo...dahsat nye...ade jugak yg kirim no fon bwh pintu ye..hehe..terbaek ahh..

besok nye pulak, saye dan kwn2 saye tdo lagi..ayooo..tdo je..hehe, mne x nye, mlm dah berjalan sakan..nnt saye cite ye..yg lagi 2 bilik pegi breakfast pagi tu...kenyang dorg...hee...kami lak lena dlm mimpi lagi even sejuk gile smpai tersumbat2 idung n sakit tekak..

dlm kol 10 lebey kami checkout..masing2 bwk haluan masing2..saye lak tggu si keding sampai nk tertdo dah kat mcD tu..ayoo ron, tdo jerr...

.
.
.
.
.
.
.

okey lah, berbalek kepada cite mase amek jubah konvo semalam nye..
best2..hehe..sebab jumpe bdk2 ni lah..
bley x cite through pic je?(huh, boleh x boleh, i masuk je pic byk2..uhu)


tgok gmbr sye puas2 dlu ye..while waiting my ayah to send me at ktm station..


dah jumpe dorg dah...kt menara saas..the place where jubah are taken..~


yeahh..FYTH captured by zul@arang..


okey..lihat itu..geng merempat dgn beg2 konvo nye~


peace everybody..syue wanna to snap our pixcha...

after dat, kami semua masuk ke dewan sri budiman tuk dgr taklimat bout the day konvo..they call it as "rehearsel"..


haa..tu die k.nisa..


hah..pe lagi..daripada ngntuk tersengguk2 dgr tklimat..jom cube mortar dulu..
...jeng,jeng,jeng..,
dowg ckp pkai shawl kemas sket, but i more prefer to wear tudung..


haa..kami lah..=))

okey..dah abes lebey kurang kol 5lebey..we all naek bas pegi ke otel "MYHOME HOTEL"
.
.
.
lepas letak brg, kemas2 sume, solat n wat ape yg patut..kami pon pegi mkn..memang dah lapo sgt2 nie..uhu


yeahh..ni la tempat mkn kami...RASA MANJA...pstt..mknan nye x mnje pown..pedas..=((
.
.
.
at night is tyme for the gurls out..


posing dulu before gerak ye..credit to sema..


okey..da smpai tempat karok..di DESA PETALING okayh!punye lah jaoh kami ber karok..ahaha..


posing sket after karok kwn2..


ni group dorg...zaty, jul, ja n suyat...epy beno dorg ni ye..


attention! Jul said....
.
.
.
okey, after dat we all g uptown shah alam, then balek dan tdo..(cite nye di atas ye)
.
the next day~


lepas mandi dan makeup2 dan laen2..me n hot suyat..


ups..jgn tiru aksi ini..posing atas katil..laki bini boleh ye..


checkout time..diskusi...


okey kwn2..posing dulu before separate...~


peace you ollss....

next week jumpe mereka lagi untuk konvo..
abes la cite..=))
papai...

4 comments:

cik ateen said...

Yana!!!
sgt seronok bersama ngn sume!!
bilik air dier mmg besh..
santek plk tu..hehehe
tapii katil n selimut xckp laa utk 5 orang..pe2 pown wrna bilik tu mmg lawa..hehehe..

aten amek pic yana taw! coz gmbr aten xbnyk..n bnyk goyang..huhu

-yana mz- said...

hehe..
amek lah aten..
i pon x upload dlm fb..

Ron Fitri said...

byknye gmbr..xlarat nk tgk sume

-yana mz- said...

hehe..free nnt tengok lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...