Friday, January 7, 2011

100!!!

Aloha...

Hajimemashite..
Watashi wa yana desu...
Nijuni-sai desu..
0-genki desu ka..

Haha, teruja pulak 2nd sem blaja jepun ni..
Dah 2bulan x blaja..lupa pulak semua nya..
Ari tu refresh, blank..semua nye x ingat..nombor2 pon dah lupe bile sensei tnye..
Haha..nasib baek sensei baek (sensei sem lepas)..


Dah2, focus..100..i mean yang ke seratus follower la you olls..
Haha, first tyme mencapai 3 angka..
Blog ni since 2009 lagi, tpi npe ntah..x aktif la katakan..
Slalu bukak, baca, update ape yg patut, then tutup..
Tak terpikir pon nak menerjah2..
Since blog ni berwajah baru, dah rjen sket dah..hohoho..
Rajen byk act..n dats y lah mencecah angka itu...
Sangat teruja u olls..n bertuah la kepada pemilik blog ke seratus tuh..
Sebab i rjen edit satu award untuk die..
Walaupon target untuk gugurl (ade pink n love di situ)..tapi sudi lah terima ye..hihihi...


Sudi2 kan la ye En. Ayie

Okeh, dah..senyum semua....=))))))

6 comments:

zaty luvlianncezzz said...

wah!!!!!!!!!!! nk jugak.heehe
sye lg 2 owg nk cukup 100.huhu

cik ateen said...

hehehe..
btol tu..bla blog dh berwajah baru..
bru laa bersemangat nk berblog..hehe
:))

DiNaZ said...

untuk yang ke-100 jerr kerr? yang lelakin mcm mana?? x derr kerr award utk we ols??

-yana mz- said...

cik zaty..hehe..blogwalking cukup kan cepat..

-yana mz- said...

cik aten..btol tuh!!.
ahaha

-yana mz- said...

cik dinaz..haha..nak jugak ea?
saye ni x reti wat2 award ni..
yg tu pon sye x bgtau die..hihi..
rahsia..let him find out himself..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...