Friday, January 7, 2011

Giant...

Assalamualaikum readers...~

Hari Rabu lepas, yana, suyat n sema pergi ke Giant Shah Alam..woww, u know wat, giant je pown...but y boleh abes almost hundred jugak??huh, musykil di situ..nmpak sgt keborosan ku..(bese lah, awl sem, sume nak beli kan)heheh..one of my fwen..suyat, slalu sgt g Giant sem lepas..wondering jugak, ape la best kat giant tuh..tempat owg beli brg je pown..bukan nye bley wat pape...then, she brought us there..hehe..


Ini lah suyat..=))

Then segala persoalan pon dah terjawap..she said.."cni murah la yana..beribu kali suyat jalan kat cni pon xpe..x pernah bosan pon, kalau jln kat sacc or pkns or pas, suyat xtau nak wat ape.."..hehe, itu lah kate nye..


Saye interested gile ngn 1 mende ni, die ajak beli air brand delight kat dlm giant, kitorg amek perisa laici..ala, yg mcm air kotak besar tu..bawu rm1.99 kot..msuk dlm jz beli tu je..then kuar terus g secret recipe..sempena nak smbut birthday yana n sema katenye..(kesian suyat kene nyanyi sowg2..hehe)so kami beli rasberry, chocolate indulgance n chocolate banana (kalau x silap lah, x reti sgt nama, reti mkn je)


Then. she suggest makan ikan bakar..pelik beno dlm otak ni..ader ke ikan bakar kat giant..mhl ke x..rupe2nye kat foodcourt nye..hehe..saye makan ikan bakar patin n sotong.,.sedap tau..sedap sgt dan kenyang..berbaloi mkn tu..baru RM6.50 sahaja...beli ais kat kopitiam nye gerai then minum air beli dlm giant tadi..jimat kan? berbaloi2..kenyang pon kenyang..=)


Me n Sema..hehe..harus lah ade!

Dlm kol 5 lebey mcm tu, kami gerak balek..naek bas rapid kl je yg mampu..sape2 nak tumpang kan kami??owh, boleh aje..free kan???..hehe..

Nak ekot?jom3!!!

1 comment:

cik ateen said...

sorry yer aritu xdpt follow yana..
coz aritu dh kuar ngn has,anin n syeera.. n that time ktorg xtau plk nk sambut befday yana n semah..
tu yg mls nk kuar..
huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...