Saturday, July 13, 2013

Salam Ramadhan....(^_^)

Assalammualaikum...

Dah hari ke-4 baru nak wish...(buat muka tak bersalah)..Alhamdulilah, bertemu lagi kita dengan bulan Ramadhan, syukur alhamdulilah... (^_^)

Source: Google Image

Source: Google Image

Sebenarnye agak mencabar jugak masa bulan puasa ni because i'm transferring new job and this is my first experience ever working during fasting month...but alhamdulilah, tempat kerja baru agak dekat...and i don't need to hurry masa nak balik rumah untuk berbuka...Allah dah rancang semuanya yang terbaik untuk kita...

Saya nak kerja before grad, i got it.. saya nak kerja baru, after resign je..i got it..perancangan Allah itu sangat teratur...bersyukur sangat-sangat...

Semoga ibadah kita diterima oleh Nya...

SELAMAT MENJALANKANKAN IBADAH PUASA DI BULAN RAMADHAN INI...

Truly : yanaMz~

6 comments:

SFaezah said...

salam ramadhan yana :)

EirA said...

Selamat Berbuka yang..Jom iftar sesama :)

-yana mz- said...

salam ramadhan juga faezah.. =)

-yana mz- said...

Jom shera! hehe..kat mane??

EirA said...

Mana2lahh..kali neh ngan shedot plakk

-yana mz- said...

haa..plan2..kalau boleh tempat snng shedot, aku n ko nak g...fair n square lah kire nye..hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...