Friday, July 19, 2013

Tibe2 terjumpe gambar nie..

Assalammualaikum...

Orang sibuk cerita pasal puasa, i sibuk cerita benda dah lepas..haha..bukan ape...belek2 balik my beby purple tu..ternampak gambar nih..ala2 throwback la nih...tapi sedih la..tak semua yang di backup ari tu dpt backup..sedih betol..bayar mahal pulak tu untuk data recovery...seratus lebih tau..at last tak semua yang selamat..

Back to real story, pernah cerita pasal hari kejadian ni..go to this LINK

Aci tak letak gambar mase muda2 nie? muka licin je kan time nih..eh, xde la licin..ade je pimple every month..hiks..i need supplement..any suggestion? rasa belum terlambat nak cari supplement yang sesuai nih..

Iklan, toksah tengok muke encik tunang yg malas nak layan saye tuuu...Masa ni saya study lagi..my fiance yang dah koje..tengok lah betapa bekerjaya nye..tie pon gantung dlm kereta je..mcm gaya takyah balik uma..everything in the car...hahaha..

Sekarang both of us dah bekerja..rasa macam tak percaya pown ade...hopefully saya akan terus bekerja lepas kawen nanti...ameennnn...

p/s: seronok nye la hai zaman study dulu..kalau lah dapat kembali ke zaman itu balik..=)

Truly : yanaMz~

1 comment:

Ron Fitri said...

Almk..sape tu?..comeinyeee..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...