Thursday, January 9, 2014

Header baru..

Assalammualaikum...

Hihi, biasalah, header pon nak bertukar wajah ye...tunjuk sikit muka lepas menjadi isteri..(^_^) Tengah tunggu kenduri belah suami, baru dapat gambar full dari OP..yang gambar header baru ni dari OV..kire screenshot giteww..waahhh, pantas tau OP and OV yang saya book ni..malam abis majlis tu jugak, dapat gambar nye, tapi bukan full pic lah..choosen pic only...my OV pon sama...tunjuk screenshot bagi pengantin excited lebih! hehe, tapi untuk pengetahuan, memang dah dapat dah video romantika iollsss masa solemnization..pantas betul, belum seminggu lagi kan! tapi malu la nak tunjuk, nanti lah agak2 tak malu boleh tunjuk..hehe...

Pasni update boleh, tapi tak bape syiok sebab gambar randomly choosen dari gambar kawan2 dan family yang tag di fb..so kalau nak tunggu gambar cantik..kena tunggu ye...

I'm a happy ex-B2B... =D

Truly : yanaMz~

2 comments:

S. Faezah said...

pantas! gambar kat side bar pon dah bertambah :p

-yana mz- said...

hehe..kena pantas faezah..sementara mood pengantin baru nie..hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...