Sunday, November 15, 2009

Alhamdulilah..

dah abis dah paper kami pade 12hb November yang lalu...tahniah kepada kawan2 seperjuangan yang bertungkus lumus untuk menjawap paper archive administration..n sekarang sume nye dah kat uma..cuti la katekan..best nyeee...

After paper aritu..esoknye fyth bersame ju,aten,qhaja,zaty,ja n suyat pegi ke melaka untuk merelease kan minda..huh.tengok wayang cite pisau cukur n 2012..terbaik lah...balek u tengah malam..haha..tahniah kepada kwan2 sekalian ye..aku pulak sempat shopping bersame tymah..beli beg..tu just window shopping je tau..kalu betol2 shopping..aku xtau la ape yang aku bawak balek..haha..

owh..pisau cukur..best2...walaupon ade yang x nmpk real..tapi still best..oh my gucci...oh my dior..haha..tu je aku tau..ade mcm2 lagi ayat die..haha...n 2012..aku x tgok..dorg je..tyme tersebut kami da jalan2...sonok jugak cz puas menghabiskan duet...

ni ade beberapa pix yang we all snap...selamat melihat...hehe
(pic tersebut tidak di edit..so u can make ur copyright)





















































bosannye tengok gambar aku je..huh..

3 comments:

cik ateen said...

i mishh that moment...
mmg besh!!!
n nk mngaku dh windu korg sume!!!
muhahaha...
t8 care ct2 sem ni...
insyallah bln 12 jumpe kat kl..
aten buhsan kat segamat..
nk jalan...
heee
;))

-yana mz- said...

hehe..bgus la..datang ramai2 ye..
kalu jadi bley aku bgi secret recipe tuu..lalala..haha

cik ateen said...

hahaha...
tapiii aten tkut bkn twun msa befday yana..twun lbeyh awl..
heee..
wah secret recepie..
sedap2...
heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...