Friday, December 24, 2010

Sejuk...

Assalamualaikum semua...

Lately hujan kan time petang..tempias kat bahagian timur sane..iye lah, skrg kan kat sane banjir..so sini nak xnk akan kne ujan..alhamdulilah..ujan..sejuk kan...daripada panas...kite pon x tahan..rse nak mandi byk kali..hehe..knpe saye merepek ni..adehh..ini sebab saye xde benda nak cite tapi saye nak jugak tulis blog..ahahha..so, sesape yg bace tu, layan kan je lah ye saye yg suke ckp merepek2 ni..kowg suke eh layan kan je...

Esok krismas kan..today dah byk cite best pasal krismas..saye suke tgok, sebb best lah..dorg kat sne musim sejuk skrg..nak xnak mesti terdetik kat ati nak rse g tempat dowg..hehe..kalau nak rse pegi la Genting Highland tu haa..ade Snow World..even kecik, tapi boleh la kepada sape2 nak puaskan ati..kalau nak maen, g Sunway pulak..boleh jatoh2 maen kat ais..hehe..

Owh yaa, ckp pasal Sunway, ade jugak lah plan nak g Sunway ngn member2 next sem..bukan tempat shopping tu..nak g mandi manda lah..kawan2..dah sedia lom ngn swimming trunks anda?ahhaha..aku xde lagi..kne carik ni..x sbr nye nk enjoy ngn korg next sem..hihi,,awal2 sem la i mean...hujung2 da x boleh dah..fokus2!..

Lepas tu nak g mne lagi eh?..hehe, ade lah...(dlm pale nak jalan je ye, amboi2..)

Owh yaa..ayah saye malam nant gerak dari Jakarta...hihi..jgn tnye kenapa...

okey lah..papai!

2 comments:

♥ solehah ♥ said...

wahhh..jakarta???yana kt mna skarg?? :)


yana.jemputla dtg melawat rumah baru & entri tebaru dr solehah:)
http://empayarbintangtiga.blogspot.com/2010/12/tutorial-button-reply-comment.html

cik ateen said...

sejuk kn..
tapi kat segamat ni dier hujan malam2 jer..time nk tdo tu..
hehe..
siang2 panas..
sunway yer..
xsedia ape2 pown..
juz g sana terus gedebush2..
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...