Saturday, December 25, 2010

Style Ur Hijab Contest ^_^

Assalamualaikum readers~

Today 25hb sempena my bday, rase mcm nak join contest pulak..hehe..
Contest ni ditag oleh Shera yg comei..hehe..
Excited sungguh die ajak saye join contest ni..
Siap mesej bagai suh join...bertuah btol..thaz!..huhu
Anyway, contest ni dtg nye dari cik Woot woot..


And as usual, dah for sure every contest ade rules kan...

Syarat penting nak join!!

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

Okeh, dah tau syarat2 nye kan..
Now i decided tuk letak pic ni..
The latest pic of me...


Okey x agak2 nye cik Woot woot??hehe...

Tugasan terakhir..
Meh tag owg..
Kite tengok sape yg kene..
.
.
.
.
Mimi @mieza...
.
.
.
Awak kne mieza..hehe..
Congrates!
and
Good luck beby!..hihihi..

saye : ngah reply wishes dari kwn2...pade sesiapa saye x sempat reply..THANK YOU fwenz!

7 comments:

cik kedondong said...

comelnye u pakai tudung style gypsi..
muka i tembam..nak pki anak tudung syria pon xknfiden

EirA said...

da bg link kat cik woot2 x??

-yana mz- said...

cik kedondong..
confident tu penting..hihi...
sebab i dlu pon x confident...
member2 i yg introduce..i try.
then okay..=)

-yana mz- said...

shera..dah bagi dah...=)

MiMi PeONy said...

thanz dear, nanti i join taw...
;)
gudluck!!!

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ^^

jom jenguk sini!

http://www.iniwootwoot.com/

-yana mz- said...

thnks 4 ur invitation too..=)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...