Friday, December 10, 2010

wHat yAna mZ's sAy~


Assalamualaikum n haihaihai my dear readers~

Today i got result..n alhamdulilah...sgt sgt bersyukur untuk 1st sem degree bcz dpt result yg tidak dpt dijangkan kan oleh akal pikiran.. THANKS GOD...thanks to family, fwenz and others..tahniah untuk saye..hee..tidak lupe juge rakan2 seperjuangan kat mane2 UiTM seluruh Malaysia..eh, uitm je ke? no lah..kepada semua graduan, lepasan graduan dan juga bakal graduan..tahniah diucapkan..

Just now baru balek dari Semenyih, beli barang tuk skola adik2..aniel, malia n fadhli..sye sje nyibok..huh..u know wat, untuk 3 org insan tu pon hampir RM400 abes..byk betol kowg shopping ye..mengalah kan akak nye pulak..hehe,

Then pegi tesco semenyih..(tempat wajib tuh!)..jumpe la ain..beliau ni lebih dikenali as Ain Kruise..dengan beliau lah saye kenal kruise,pnjat2 bukit n gunung sume, dan kenal lah pulak Ron Fitri..hehe..lebey2 plak eh, just want to say she got 4flatt!!! adehh, terkejut i dengar..4 flat bebb..dah xde angka lagi dah lepas tuh..ape korg ingat ade ke 5flat, 6 flat..xde bebbb!so i want to say congrates to ain!


gambar ni mcm bese tengok..kan?kan?hehe..xde gambar laen la dear..ni pon kire okay jugak kan? (jubah n mortar konvo time diploma)

yana mz : latest plan, naek broga with nisa n ain (16hb) dan
my bday at beach (25hb)..huhu
(sape2 mau join tell me okayh!, but make sure ade transport sendiri)

6 comments:

♥hamirahalim♥ said...

congrate sis
;')

-yana mz- said...

thanks mira

misz FaTiN said...

bestnye nak g naek broga..
fatin ni ble la nak nek lg..huhu..

http://atentiqa.blogspot.com/2010/06/hiking.html

-yana mz- said...

hehe..jom je lah join kalau mau...=)

cik ateen said...

tahniah yana!
teruskan perjuangan lagi yer..
hehe..
n insyallah join ur befday..hehe..
:))

-yana mz- said...

hehe..boleh..nnt i beli kek besar..
then g memane mkn ramai2 k..
makan sendiri2 la ye..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...