Sunday, December 26, 2010

Owh thanz my dear..SHERA~

Sebelum mulakan entri ni, sila lah klik sini dulu ye Blog cik Shera~

Hehe, nnt bile jumpe ko, aku nak kiss2 peluk2 ko beribu kali..ahhaa..

Terima Kasih Kawan..

Dan x lupa juga kawan2 yg laen yg wish, thanz sgt2...=)

Sayang korang sume!

MUAXXXX!


Ni yg aku x bley tahan ni.siap edit lagi tu name aku kat situ..bertuah betol..
owh yaa..cik aten pon pena wat entri about my besday..hehe, tu lagi sowg bertuah btol...

Anyway, thnz all~


Ini lah shera yg saye maksud kan..tyme ni jln berdua je ngn die g Putrajaya...nak tgok cite Lagenda Budak Setan punye pasal.hehe..ko la jadi mgsa aku wahai shera..

And cake tu, nnt jumpe tuntut la ye..special tuk ko..
Aku calit2 kat muke ko nnt..hehe
=P

5 comments:

cik ateen said...

hehehe..
tahun ni xsempat nk edit2 macam tahun lepas laa cyunk..
tapii still ade entry utk kamoo!
mmg every year ade entry befday tuk kamoo!
special taw!
org laen ssh!
hehehe

-yana mz- said...

hehe..tu la aten..
mse bday aten..yana x sempat pon nak post2 entri pasal kowg..
=(((

erm..

EirA said...

waaaa...terharu aku..ko de wat en3 special tok aku gak??really appreciate it my dear..(blushing)!!!..anyway..bler mau berjumpe neh??ak x saba2 nk tuntot kek(lg2 cupcake tu) =p

-yana mz- said...

haha..x sbr nk maen kek eh..
nxt sem la..
now pokai ni..
nnt kite jumpe kt memane ye..

EirA said...

kalo next year,nk double r cm2..waaaa demand lebih plak aku ni kn??haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...