Thursday, December 16, 2010

YOU dare me.................DANIAL.

Assalamualaikum w.b.t and a very good evening to the fellow bloggers...

Today..ape ye yg berlaku today?

Owh, sgt pancit...

Sgt penat even for the 2nd time..

Hujan yg lebat..sgt adventure...

Pengalaman yg best lah..

Ditambah pula...

Adik saye yg cbr saye untuk sampai btol2 di puncak Broga..

Adik saye? adik saye tu danial lah..sye slalu pggil die aneal kal...

Yes..he dare me..uhuh...pancit..sakit kaki i, sakit pinggang i..sakit pale i..

Tapi masih lagi bley on notebook pas balek dari bukit, transfer pic dan update blog..

Huh, pelik betol org begini..(konon2 nye kental la tu dah 3 gunung n 1 bukit pena naek)..

Tapi penat wa cite sama luuu....bukit je kowt...

Cube byg kan gunung yg pena saye naek dgn kwn2 saye tu...

Hah, cube bygkan org yg dah naek berpuluh2 gunung n bukit pulak..

Proud2!!!

Gambar? nnt ea....

Tungguuuuu.....~

8 comments:

MiMi PeONy said...

danial naik skali x??
hehehe

-yana mz- said...

die naek beb...
jgn maen2..
die x penat lgsung...
kan puncak broga tu ade 3..
dah smpai 1st, die nak g 2nd..dah kat 2nd ni...die nak g third pulak...
balek,ujan lebat..

MiMi PeONy said...

wah!!!
sangat kuat la budak kecik tu...
jauh dr rumah ko ke bukit tu??
ramai mber aku ajak naik,tp asyik bzy je...teringin gak nak g puncak broga tengok view dr ats..

-yana mz- said...

hehe..tau xpe..
die pulak leader nye...
x jaoh sgt la mieza..dlm 20 minit sampai lah..
pergi je la mieza..x rugi..
cntik sgt view die...
lalang2 tu..hehe..
boleh sesi b'photographer ngn en. ehem2..hehe

Nur Ardilla Najwa said...

salam. jemput join contest d blog saya.

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

-yana mz- said...

nnt sye tgok..

MiMi PeONy said...

hari tu mber aku ajak buat photoshot konvo kt sne, tp fmily ku ajak g morib n kelanang, kalo x, mesti merasa gak naik broga puye...huhu

-yana mz- said...

laa ye ke...
syg nye mieza...
xpe2..nxt tyma boleh pegi lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...