Saturday, December 11, 2010

Mereka di Singapore!!!

Entri kali ni dimulakan dengan bismillahirahmanirahim..amin...

okayh, nak start bebel..

Jeles nyee mereka pegi Singapore..

Bukan mereka x ajak, cume ongkosnye xde n wondering the passport..

Hahaha, achik..jeles2...

Next year dengar nak g Brunei, nak ekott ye...

Hehe..

Hah, tuk lepas kan jeles, spe nak g Singapore ngn saye??? tapi kne blanje saye lah...

Ahahhaahahaha....(gelak jahat + simpati)


Lihat itu, mereka masuk Universal Studio, Singapore..mereka kate RM60, convert duet sane..u multiply 2.41 la ye..huhu..jeles2..


hah..shrekk...mereka kate mereka masuk 4D nye wayang...dgr cite mereka memang sonok sgt2..(3D pon lom rase lagi, uhu)..nnt nak g jugak...keh3!..

yana mz : sabar2~ Malaysia dulu..heeee...

p/s : gambar saye curik dari fb anis my czen..so no trademark, copy paste!

4 comments:

cik ateen said...

yup2..studio universal mmg besh!!
nk pg yer yana..
kna kmpl ongkosnya dlu..
n idop kn semula pastport..
hehe..
insyallah 1 ari nnt yana mst pg..hehe
:))

Rapunzil Özil said...

singapore mmg best! ada masa bole fly ke sn. :)

-yana mz- said...

ateen..hehe..tu lah..dah tnye pak cik..die ckp kalau nak budget dlm 5ratus lebey da bley lepas da..uwaaa...mauu!

-yana mz- said...

cik rapunzel...x mmpu la nak fly2..hehe..
just jump dari jb ke singapore..uhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...