Saturday, September 19, 2009

Chocolate pule..

ehh..mcm2 btol resepi rye nh..tpi aku memang suke bab2 wat kueh n cake nh..wlwpon x sedap..tapi confirm abis la..haha..so my mama bagi aku kje 70% pade aku tuk wat kje tersebut..my mama prepare the bahan..n prepare the oven..cz aku xtau pon suhu ape yang sesuai..hangus je lebey kang..haha..

ni nak cite aku wat kek coklat..resepi die simple je..tapi kalu nk tau tnye trus je la kat i k...hehe..wutever je lah..ni la hasilnye..slalu simple je kek aku ni..tpi ni terover pulak smpai buruk jadi nye..haha..sekian..



4 comments:

cik ateen said...

bla nk wat kek coklat utk aten..
heee~

-yana mz- said...

insyaallah aten..kalu kp bagi bhnnye..
confirm aku wat tuk ko..

cik ateen said...

kp??
sape en razak ker??
hahahaha...
:P

-yana mz- said...

eh..aku nk tulis ko la bgi bhn nye..haha
slh pulak..
tu la..tulis laju je..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...