Wednesday, September 23, 2009

Penat cite pasal raya nih..

hah..memang penat la cite pasal rye..tgok2 jugak blog aku nh..sila la follow..mcm ateen penunggu setia blog aku wlwpon beratus2 blog die kne terokai..haha..ape la..raya?aku ade jugak bercadang nk g beraya..target raya aku taun ni cdg nye nk g uma zaty kalau jadi lah..uma bf aku pon aku x rye..hehe..xpe la..asal kan aku dpt jumpe die raye nie..next tyme aku g uma die..bukan ape..xde transport la..xnk aku nek kete bpk aku yang beso tu ke Klang..hahah..so cite nye cm ni..aku bercdg nk ajk abg aku g beraye uma zaty kat bdr tun rzk..tpi mk aku ckp nk g uma sedare aku kat kl trus..so leh ajk family aku sekali..haha..mau ke die?ni dlm perancgn je lagi..aku x mo la jnji2 nh..

hah..lagi 1..mse mule2 rye ari tu ateen n me dah tetapkan tarikh tuk bdk2 class g beraye uma miss didie..u all tau x?kalau x tau meh aku nk btau..cdg nye 10hb October 2009..cz 7hb Sept kite test kn..so wekend tu bley g beraye2 trus..insyaallah kalau sempat kite bley singgah uma suyat,ateen n shikin...ni memang muke owg2 segamat lah..haha..so any prob sile btau ye..bukan senang nk arranged ni..mcm2 prob t..aku da tau tuh..

ade lagi perancangan aku ni..maybe my bf dtg Jumaat ni bersme teman2 nye dari Klang..bpe kete tu aku x tau la..sebb katenye msing2 nk bwk kete sendiri la al kononnye..haha..the mau g beraye uma cikgu2 ttj dulu kat seremban.n kalu sempat aku cdg nk ajk bf aku g uma has iaitu salah sowg ahli fyth..aku je la g uma die..die g uma aku xtau la..confirm x smpai nye..haha..insyaallah..x jnji juge..kalu jadi..

3 comments:

cik ateen said...

hahahaha...
mne ad beratus blog aku terokai..
kalo aku tersinggap tu naseb laa..
ko mmg wajib di dsggh...
coz dh jnji kna support blog ko..
hihihi...
yana pmbtolan trikh..
bkn 12 tapiii 10 ari bkn..
hihihi
;))

-yana mz- said...

eh,npe 10 pulak?aah la..
aku tertengok tarikh bulan 9 pulak..haha
k2..

cik ateen said...

hahahaha..
tau pown..
ko slh tgk calender rupe2nya...
:P
anyway aten pkai selendang tu saje2 jer laa cyunk...
mcm xcocok jer...
hahaha
:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...